Vaak gestelde vragen

Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact men ons opnemen. De vaak gestelde vragen vind je hieronder terug!

De quiz duurt ongeveer 2,5 uur. We starten om 20.00 en eindigen rond 22.30. We raden je aan op tijd aanwezig te zijn zodat jouw team een mooi plekje in de zaal kan bemachtigen.

Nee dat hoeft niet. Deelname aan de Europa Quiz is gratis!

De quiz zit bomvol leuke en interessante algemene kennis vragen over o.a. geschiedenis, sport, eten & drinken, aardrijkskunde, muziek, film en meer. Daarbij vormt Europa de rode draad tussen de vragen, zoals je kunt verwachten van de Europa Quiz!

Ja graag. Zo weten wij hoeveel teams meedoen aan de quiz en kunnen we jullie team een plek in de quiz garanderen. Vol is vol, dus schrijf je team tijdig in!

Nee, dat hoeft niet. Wijs een persoon uit jullie team aan als teamcaptain die jullie hele team inschrijft. Dus met 1 inschrijving is jullie hele team verzekerd van een plaats in de quiz.

Om het eerlijk te houden voor alle deelnemende teams is dit helaas niet mogelijk. Het maximaal aantal spelers in een team is 5 personen. Heb je toch meer dan 5 spelers, nodig dan gewoon nog wat meer leuke mensen uit om mee te doen en maak 2 teams van jullie groep!

Je mag ook in een team meespelen met minder dan 5 personen, we proberen jullie dan op de avond zelf te koppelen aan een ander gezellig team zodat jullie samen een zo compleet mogelijk team vormen!

Geen probleem, ook als je helemaal geen team hebt ben je van harte welkom bij de Europa Quiz! Spelers zonder team hoeven zich niet vooraf in te schrijven op de website. Kom op de avond zelf naar de quiz en zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, we proberen jou dan te koppelen aan een gezellig team!

Afmelden kan per mail. We zullen je inschrijving dan wissen.


© 2015 - Europa Quiz

  • facebook