Wat is de Europa Quiz?

img-mooie-prijzenEuropa Quiz is dé pubquiz over de Europese Unie! Een avondvullende pubquiz vol leuke en interessante vragen over o.a. geschiedenis, sport, eten & drinken, aardrijkskunde, muziek, film en meer. Uiteraard vormt Europa de rode draad tussen de vragen. Hoeveel weet jij eigenlijk over Europa? Test het zelf! Gegarandeerd een gezellig avondje uit met vrienden en familie. Maak een team van maximaal 5 spelers, schrijf je in en strijd mee om de eer en mooie prijzen. De toegang is gratis!

Wat is een pubquiz?

pubquiz-number42De Pubquiz of Quiznight ontstond in Groot-Brittannië waar het als ‘pub game’ werd bedacht om gasten te vermaken en nieuwe gasten naar pubs en bars te lokken. Dat bleek te werken. Vanaf de jaren ’70 is het fenomeen enorm gegroeid en inmiddels zijn er vele duizenden pubquizzen te bezoeken door heel Engeland, maar ook in de rest van de wereld. Tijdens deze avondvullende activiteit worden de vragen gesteld door een quizmaster en de deelnemers noteren in teamverband hun antwoorden op een antwoordformulier. Aan het eind van de avond is het team dat de meeste vragen juist beantwoord heeft natuurlijk de winnaar!

Voor wie is Europa Quiz geschikt?

img-gratis-deelnameIedereen is welkom bij Europa Quiz, van jong tot oud! We hebben geen minimale en geen maximale leeftijd. Ze zeggen dat wijsheid met de jaren komt… We moeten nog zien of dat klopt! Je hebt natuurlijk de meeste kans om te winnen als je team zo divers mogelijk is samengesteld: een expert op het gebied van muziek, iemand anders voor de aardrijkskunde vragen, etc. Zo weet je zeker dat je team goed scoort op alle onderwerpen. Stel snel je team samen met vrienden, familie of collega’s en speel mee!


© 2015 - Europa Quiz

  • facebook